SM MegaMenu
Accesorii de calatorie care te vor insoti mult timp
0 produse

Despre linia21.ro

 

Linia 21 este o linie de tramvai care uneste periferia de centrul orasului. Este o calatorie urbana care te scoate din spatiul cunoscut si te poarta intr-o situatie noua, cu actori si reguli diferite. Am crescut la periferie si fiecare calatorie pe linia 21 insemna parasirea locului banal si permis si intrarea intr-o lume necunoscuta si, uneori, interzisa.

 

Fiecare facem, sub diferite forme, o astfel de calatorie, atunci cand pasim dinspre ceea ce suntem spre ceea ce vrem sa devenim.
Linia 21 este despre aceasta calatorie si despre lucrurile dragi pe care le luam cu noi, atunci cand plecam sa descoperim lumea si pe noi insine. O carte, un jurnal, o lampa de buzunar pentru citit, un toc de ochelari, un portofel. Sunt companionii tacuti, care ne fac calatoriile mai placute si, apoi, se incarca cu amintiri si le dau o forma palpabila.

 

Suntem cautatori. Scrutam internetul si alegem produse pe care iti este drag sa le porti.
Linia 21 este un brand care cureaza astfel de produse. Le alegem cu exigenta, ca si cum le-am cumpara pentru noi, si le prezentam pe site, bucurosi ca am gasit ceva fain ce merita sa fie impartasit cu prietenii.

 

Mereu in cautare de produse de calitate, gata sa te insoteasca in urmatoarea calatorie.

 

Bogdan

Linkuri externe
In contact
021 568 21 08
calator