SM MegaMenu
Accesorii de calatorie care te vor insoti mult timp
0 produse

Plata si livrarea produselor

Cum platesc produsele comandate?


Poti alege sa platesti prin card bancar de debit sau de credit (Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard), prin transfer bancar direct in contul firmei, sau ramburs, la primirea coletului.


Cat de sigur este sa platesc cu cardul?

 

100% sigur. Tranzactia este procesata de Payu, cea mai veche si cunoscuta companie de procesare de tranzactii online din Romania. Daca alegi sa platesti cu cardul, introducerea datelor se face direct pe siteul Payu.ro. Nici o informatie legata de cardul bancar nu este salvata pe siteul nostru.


Cat costa livrarea?

 

Livrarea produselor comandate se face prin curierat rapid in Romania si este GRATUITA. Dar livram si in restul Europei, pentru o taxa de 120 lei.


Cat timp dureaza pana primesc produsele comandate?

 

In functie de disponibilitatea produselor, dupa confirmarea comenzii de catre noi, in 2-4 zile lucratoare, vei primi coletul. In cazul comenzilor plasate sambata, duminica sau de sarbatori legale, procesarea are loc incepand cu prima zi lucratoare. Desi foarte rar, dupa predarea coletului catre firma de curierat rapid, pot aparea unele intarzieri in procesul de livrare. In acest caz independent de noi, nu suntem raspunzatori pentru intarziere. Se intampla foarte rar, dar este bine sa stii.

Linkuri externe
In contact
021 568 21 08
calator